CORONA-update 01-04-2020

 

Geachte klant,

In verband met de verlengde maatregelen tegen het Corona-virus zullen wij gewijzigde openingstijden hanteren, zodat wij elke dag de winkel kunnen ontsmetten en schoonmaken.

Van Dinsdag tot en met Zaterdag zullen wij van 09:00 tot 17:00 geopend zijn.

Maandag            Gesloten
Dinsdag             09:00 – 17:00
Woensdag          09:00 – 17:00
Donderdag         09:00 – 17:00
Vrijdag              09:00 – 17:00
Zaterdag            09:00 – 17:00
Zondag               Gesloten

 

 

Het zijn rare tijden, afgelaste koersen, wedstrijden en toertochten……….

Graag willen we jou, als onze gewaardeerde klant, op de hoogte houden van hoe Azzuri omgaat met de situatie omtrent het Corona virus in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Azzuri ten strengste worden nageleefd.

Het goede nieuws is: wij mogen blijven fietsen de komende tijd!!! Houdt u uiteraard wel aan de regels van de overheid!  

Tot nadere berichtgeving zijn wij gewoon geopend. Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele veranderingen. Twijfelt u aan uw gezondheid of heeft u klachten? Neem dan uw verantwoordelijkheid.

AZZURI #1 CICLOCLUB

AZZURI wielersport, sinds 1986 uw adres voor een gedegen kennis en advies, zowel op als naast de fiets! Wij zijn gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes, niet alleen vanuit de passie voor het fietsen geboren, maar ook door de ervaring opgedaan in de professionele wielerwereld. Ons assortiment, voor zowel de startende als de meest ervaren fietser, is samengesteld op basis van kwaliteit, functionaliteit, design en natuurlijk prijsklasse. Graag delen we uw ervaringen of beantwoorden uw vragen in onze vernieuwde zaak onder het genot van een bakkie koffie. Azzuri wielersport is de zaak voor al uw fietsbehoeftes.......DE KOERS ZIT IN ONS BLOED

Onze geschiedenis

Wat klanten over ons zeggen

 

Cees
"Kennis van zaken, meedenken met mij als klant, service, humor en ook nog eens heerlijke koffie. Kortom... zelfs voor een binnenbandje rijd ik speciaal naar Alain, Marvin en Jan van Azzuri Wielersport in Aalst."

- Cees van de Zande

rsz rob"Een zaak met een enorme goede kennis en kunde op het gebied van de wielersport, met zeer goede service, en wat ook zeer belangrijk is ze smeren je geen zaken aan die je echt niet nodig hebt, het is heerlijk en eerlijk zaken doen met de Van Katwijk's! Ik rij er graag een paar kilometer voor om."

- Rob Raaijmakers

Nando
"Azzuri Wielersport is een zaak waar eerlijk en betrouwbaar maatstaf zijn voor een gepassioneerde wielerspeciaalzaak!"

- Nando Liem

Meer reviews

Onze merken

JGuillemLogo2
rsz ridley-ro
rsz bianchi-ro
rsz trek-ro
rsz b1684doakley-logo-4-