AZZURI #1 CICLOCLUB

 

Azzuri wielersport, sinds 1986 uw adres voor een gedegen kennis en advies, zowel op als naast de fiets! Wij zijn gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes, niet alleen vanuit de passie voor het fietsen geboren, maar ook door de ervaring opgedaan in de professionele wielerwereld. Ons assortiment, voor zowel de startende als de meest ervaren fietser, is samengesteld op basis van kwaliteit, functionaliteit, design en natuurlijk prijsklasse. Graag delen we uw ervaringen of beantwoorden uw vragen in onze vernieuwde zaak onder het genot van een bakkie koffie. Azzuri wielersport is de zaak voor al uw fietsbehoeftes.......YOUR CYCLING, OUR PASSION

Onze geschiedenis

Wat klanten over ons zeggen

 

Cees
"Kennis van zaken, meedenken met mij als klant, service, humor en ook nog eens heerlijke koffie. Kortom... zelfs voor een binnenbandje rijd ik speciaal naar Alain, Marvin en Jan van Azzuri Wielersport in Aalst."

- Cees van de Zande

rsz rob"Een zaak met een enorme goede kennis en kunde op het gebied van de wielersport, met zeer goede service, en wat ook zeer belangrijk is ze smeren je geen zaken aan die je echt niet nodig hebt, het is heerlijk en eerlijk zaken doen met de Van Katwijk's! Ik rij er graag een paar kilometer voor om."

- Rob Raaijmakers

Nando
"Azzuri Wielersport is een zaak waar eerlijk en betrouwbaar maatstaf zijn voor een gepassioneerde wielerspeciaalzaak!"

- Nando Liem

Meer reviews

Onze merken

JGuillemLogo2
rsz ridley-ro
rsz bianchi-ro
rsz trek-ro
rsz b1684doakley-logo-4-