J Guillem Oriënt

DE FIETS VOOR ELKE WEG EN ELKE OMSTANDIGHEID

De Orient is Jan's perfecte pragmatist; het stelt je in staat om een fiets te bouwen die precies is afgestemd op jouw rijstijl, snel aan te passen is aan seizoensomstandigheden en de veranderende uitdagingen die ze opleveren. Met lichtgewicht, sterke buizen en geometrie ontworpen om de kwaliteiten qua uithoudingsvermogen uit het Titanium te halen, draait het de hand niet om voor het Audax rijden.

Maar wanneer je de uiteinden voor spatborden en schijfremmen toevoegt, maken de veelzijdigheid en degelijkheid de Orient perfect geschikt voor langer pendelverkeer, wintertraining, kamperen of zelfs ontspannen fietstochtjes op een zomeravond.

De Orient is ontworpen voor het pure plezier van het rijden op de open weg, terwijl je de zekerheid hebt dat je een machine hebt die met welke uitdaging dan ook die je er op loslaat om kan gaan. Met de stijve, lichte en duurzame buizen die het handelsmerk van J.Guillem zijn, in meer ontspannen hoeken, is het de basis voor fiets die alles is wat je wil dat hij is.

- Endurance geometrie voor op de weg
- Naadloze 3Al/2,5V Ti buizen van ruimtevaartkwaliteit
- Prachtige handgeborstelde afwerking
- Conisch 11-8” naar 11-2” balhoofdbuissysteem
- J.Guillem projectmatig gegoten 3D achterpadden
- Interne kabelgeleiding, DI2-compatibel.
- Specifiek frame-ontwerp voor schijfremmen